Gaziantep Güzel Sanatlar Galerisinde

Gaziantep Güzel Sanatlar Galerisinde yeni sezon başladı


GAZİANTEP (A.A) - İl Kültür ve Turizm Vekili Mehmet Aykanat, Gaziantep Güzel Sanatlar Galerisinde yeni sezonun başladığını bildirdi.
     Aykanat, yaptığı yazılı açıklamada, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Gaziantep Güzel Sanatlar Galerisinin 1 Eylülde başlayan yeni sanat sezonunda da sanatçılara ve sanatseverlere hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.
     Galerinin sanatçılara ücretsiz olarak tahsis edildiğini hatırlatan Aykanat, açıklamasında şunları kaydetti:
     Türk halkının sanat, zevk kültürünü geliştirmek, plastik sanatlara olan ilgisini artırmak, bu alanda çalışan profesyonel ve amatör sanatçılara imkan sağlamak amacıyla ilimizin merkezi yerlerinden biri olan Atatürk Bulvarı üzerinde, Kırkayak Parkı karşısında bulunan Münif Paşa İl Halk Kütüphanesi binası içerisinde yer alan Güzel Sanatlar Galerimiz, ücretsiz olarak sanatçılarımıza tahsis edilmektedir. Tahsis işleminin gerçekleştirilebilmesi için İl Müdürlüğümüze dilekçeyle başvurulması ve talep edilen tarihler arasında herhangi bir faaliyetin bulunmaması gerekmektedir.
     Aykanat, sergi salonun tahsis süresinin en fazla 15 günle sınırlı olduğunu ve pazartesi günleri hariç her gün 10.00-19.00 saatleri arasında izleyicilere açık bulundurulacağını vurgulayarak, yeni sezonun 30 Haziran 2013 tarihinde sona ereceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantep Güzel Sanatlar Galerisinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER