Gaziantepsporlu futbolcu ve teknik heyete ödeme

Gaziantepsporlu futbolcu ve teknik heyete ödeme -Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl: Mersin İdmanyurdu maçı öncesi futbolcular ve teknik heyete yaklaşık 6 milyon lira ödeme yapıldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi futbolcular ve teknik heyete yaklaşık 6 milyon lira ödeme yapıldığını bildirdi.
     Mehmet Kızıl, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto Süper Ligde ilk yarının son maçında yarın Mersin İdmanyurdu ile yapacakları maç öncesi taraftarlara destek çağrısı yaptı.
     Kırmızı-siyahlı ekibin sezona iyi bir başlangıç yapamadığını, fakat ligin ikinci yarısında daha iyi bir Gaziantepspor izlettireceklerine inandığını belirten Kızıl, şunları kaydetti:
     Yaşanan sıkıntılar geride kaldı. Başkanımız İbrahim Kızıl, futbolcularımızla daha önce yaptığı toplantıda, geçmiş sezona ait ödemelerin 5 Ocak 2013de yapılacağını belirtmişti. Fakat başkanımız bir sürpriz yaptı. Mersin İdmanyurdu maçı öncesi futbolcular ve teknik heyete yaklaşık 6 milyon lira ödeme yapıldı. Oyuncularımız bu zamana kadar tüm fedakarlığı yaparak bize destek oldular. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
     Ligin ikinci yarısında şehrin, camianın ve taraftarların desteğiyle takımın daha iyi yerlere geleceğini vurgulayan Kızıl, taraftarlardan Gaziantepspora destek vermelerini istedi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek / Ahmet Caner Baysal / Veli Gürgah
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Gaziantepsporlu futbolcu ve teknik heyete ödeme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER