Gaziler Günü

Gaziler Günü -TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Uslu: -Milletimiz tarihimizde şehitlik ve gazilik onurunu taşımayı her zaman şeref bilmiştir


ÇORUM (A.A) - AA) TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Milletimiz tarihimizde şehitlik ve gazilik onurunu taşımayı her zaman şeref bilmiştir dedi.
     Uslu, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Uslu, mesajında şunları kaydetti:
     Milletimiz tarihimizde şehitlik ve gazilik onurunu taşımayı her zaman şeref bilmiştir. Her bir vatandaşımız da bu onura kavuşmak, vatanı, milleti, bayrağı ve kutsal değerleri için savaşır. Aziz milletimiz, kutsal saydığı bu değerler uğruna bir an bile tereddüt etmeden Çanakkalede, Sakaryada meydan muharebesinde İstiklal Savaşında, cennet vatanımızı düşmandan temizleyerek bizlere emanet etmişlerdir. Bugün, millet olarak, birlik ve beraberlik içinde bağımsız ve hür yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzun bilincindeyiz.
     Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade eden Uslu, şöyle devam etti:
     Bugünde kahraman ordumuz, ülkemizi bölmeye, milletimizin, devletimizin malına canına kast etmeye çalışan bölücü terör örgütünün kalleşçe saldırılarına can siperhane şekilde karşılık vermektedir. Hiçbir güç, birliğimizi bütünlüğümüzü bozmaya yetmeyecektir. Bu vesileyle, vatanımız için göğsünü siper ederek şahadet şerbetini içmiş tüm şehitlerimizi şükranla yad ederken, onur abidelerimiz olan kahraman gazilerimizin bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: İsmail Çimen

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER