Gelin adayı yaralanınca, hastanede evet dediler

Gelin adayı yaralanınca, hastanede evet dediler -Çankırıda nikah tarihinden 10 gün önce gelin adayının trafik kazasında yaralanması nedeniyle nikahlarını erteleyen çift, Çankırı Devlet Hastanesinde düzenlenen törenle dünya evine gird


ÇANKIRI (A.A) - Çankırıda nikah tarihinden 10 gün önce gelin adayının trafik kazasında yaralanması nedeniyle nikahlarını ertelemek zorunda kalan çift, Çankırı Devlet Hastanesinde düzenlenen törenle dünya evine girdi.
     Bayramören ilçesi Toplum Sağlığı Merkezinde ebe olarak çalışan Neriman Kayar (37), 21 Şubatta eğitim çalışması için kent merkezine gittiği sırada geçirdiği trafik kazasında yaralanınca, nişanlısı Yusuf Bahadırla (48) 2 Mart Cumartesi günü yapılması planlanan nikah törenini ertelemek zorunda kaldı.
     Omurilik zedelenmesinin yanı sıra kaburgasındaki kırıklar nedeniyle ameliyat edilen ve Çankırı Devlet Hastanesinde tedavisi süren Kayara, nişanlısı nikahlarını hastanede kıymayı teklif etti.
     Neriman Kayarın kabul etmesi üzerine hastane yönetiminden izin alan çift, nikah işlemlerini başlattı.
     Hastanenin konferans salonunda düzenlenen törende, odasından tekerlekli sandalyeyle alınan gelin Kayar ile damat Bahadırın nikahını Belediye Başkanı İrfan Dinç kıydı. Çiftin şahitliklerini ise Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, AK Parti Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Kamu Hastaneleri Finans Hizmetleri Başkan Yardımcısı Orhan Koç, Çankırı Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Mehmet Tahiroğlu ve Başhekim İsmail Çağatay Topçu yaptı.
     Çiftin pasta kestiği nikah törenine, gelin ve damadın akrabaları ve arkadaşlarının yanı sıra hastane personeli de katıldı.
    
     -Çok mutluyum
    
     Gelin Neriman Bahadır, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaza sonucunda kaburgasında 4-5 kemikte kırık meydana geldiğini, omuriliğinde de zedelenme oluştuğunu belirterek, önemli bir ameliyat geçirdiğini söyledi.
     Sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade eden Bahadır, Hastanede de olsa nikahımızın kıyılmasından çok mutluyum. Bizi yalnız bırakmayan hastane personeli ve ailelerimize teşekkür ediyorum dedi.
     Damat Yusuf Bahadır da hastanede nikah kıymayı nişanlısına kendisinin önerdiğini anlatarak, Nikahımızın hastanede olmasını nişanlımın tedavi sürecinde moralinin artması için istedim. Gördüm ki nişanlımın morali çok daha iyi oldu diye konuştu.
     Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Çağatay Topçu da hastanelerinde bir ilk yaşandığını anlatarak, çiftin mutluluğuna ortak olduklarını ifade etti.
     Topçu, gelin Bahadırın kazanın ardından başarılı bir ameliyat geçirdiğini, tedavisinin bir süre daha devam edeceğini kaydetti.
     Nikah töreninin ardından gelin, tekerlekli sandalyeyle yeniden odasına çıkarıldı.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay - Özgür Alantor / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gelin adayı yaralanınca, hastanede evet dediler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER