Gelin kaynana aynı okulda öğretmenlik yapıyor

Gelin kaynana aynı okulda öğretmenlik yapıyor


AYDIN (A.A) - Germencik ilçesine bağlı Ortaklar beldesinde bulunan Atatürk İlköğretim Okulunda, gelin ve kayınvalide olarak birlikte görev yapan iki öğretmen birbirleriyle örnek ilişkisiyle dikkat çekiyor.
     Atatürk İlköğretim Okulu fen bilgisi öğretmeni Aylin Karaköse ile İngilizce öğretmeni gelini Demet Karaköse, Türk kültüründeki gelin kaynana çekişmesinin aksine örnek bir ilişki sergiliyor.
     Aylin Karköse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İngilizce öğretmeni olan gelini Demet Karakösenin bir yıl önce kendi okuluna tayin olmasıyla birlikte çalışmaya başladıklarını belirterek, geliniyle aynı okulda görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
     Gelini ile çok iyi anlaştığını söyleyen Aylin Karaköse, Aramızda her hangi bir gelin kaynana çekişmesi yok. Birbirimizi çok seviyoruz. Allah herkese böyle bir gelin nasip etsin diye konuştu.
     Gelin Demet Karaköse de henüz bir yıllık İngilizce öğretmeni olduğunu ve kayınvalidesi ile aynı okulda, aynı ortamda bulunmaktan çok memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Aramız çok iyi, hiçbir problem yaşamıyoruz. Ev ortamında da vakit buldukça birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Necip Uyanık / Suat Deniz / Hüseyin Bağış
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Gelin kaynana aynı okulda öğretmenlik yapıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER