Gemlikten kısa kısa

Gemlikten kısa kısa -Saadet Partisi yöneticileri, Şanlıurfalılar Derneğini ziyaret etti


BURSA (A.A) - Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Sedat Özmen ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfalılar Derneğini ziyaret etti.
     Özmen, ziyarette, ekonomi, dış işleri, eğitim ve terör hakkında partilerinin çözüm önerilerini dernek üyeleriyle paylaşıp, Saadet Partisi olarak merhum Erbakan hocamızın bizlere gösterdiği hedeflere ulaşıp, siyonizmin planlarını bozmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz dedi.
     Prof. Dr. Mustafa Kamalakın da bu yolda bütün gücüyle çalıştığını dile getiren Özmen, İslam coğrafyasındaki kan, gözyaşı ve zulümlerin, ancak İslam birliğiyle sona ereceğini ve bunu sağlamak için çalışan tek gücün Milli Görüş olduğunu söyledi.
     Dernek Başkanı Veysi Karacan ise yaptıkları çalışmalar hakkında partililere bilgi verdi.
    
     -Nakliyecilerden üniversiteye ziyaret-
    
     Gemlik Nakliyeciler Derneği üyeleri, Uludağ Üniversitesindeki öğretim üyelerini ziyaret etti.
     Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik, Gemlik Nakliyeciler Derneği İkinci Başkanı Fehmi Arslan, genel sekreter Levent Pazvant, yönetim kurulu üyesi Murat Oğuzlar, Prof. Dr. Mustafa Sevüktekin, Doç. Dr. Sama Ay ile öğretim görevlileri Yeşim Kaygusuz ve Hilal Keser ile görüştü.
     Prof. Dr. Sevüktekin, ekip olarak her türlü soruna yardımcı olmak için ellerinden gelen çabaya göstereceklerini söyledi.
     Fehmi Arslan ise nakliyeci esnafın bir çatı altında çalışmasının daha da güzel olduğunu, hizmetin üniversite hocalarının verdiği bilgiler doğrultusunda çok daha iyi yerlere geleceğini düşündüklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Hurşit Topal / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Gemlikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER