Genç Kaymakamı Köken:

Genç Kaymakamı Köken: Söyledikleriniz ile davranışlarınızın tutarlı olması gerekir


BİNGÖL (A.A) - Genç Kaymakamı Muammer Köken, ilçedeki din görevlileri ile toplantı yaptı.
     Genç Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Halk Eğitim Merkezi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda yapılan toplantıya, Bingöl Müftüsü Mecit Can, Genç İlçe Müftüsü Mehmet Deniz ve 140 din görevlisinin katıldığı belirtildi.
     Toplantının açılışında konuşan Köken, hizmet dönemleri içerisinde vatandaşların her türlü derdiyle ilgilendiklerini ve mesai gözetmeden gece gündüz halkın hizmetinde bulunduklarını söyledi.
     Din hizmetinin sadece bir meslek olmadığını, görev olduğunu belirten Köken, Doğruluğu, dürüstlüğü, görev ve sorumluluklarında şuurlu olmayı, emanete riayet etmeyi din görevlileri olarak sizler her fırsatta insanlara hatırlatıyorsunuz. Sizlerin toplum nezdinde seçkin değer verilen birer önder ve rehber olduğunuzu aklınızdan çıkarmamanız gerekmektedir. söyledikleriniz ile davranışlarınızın tutarlı olması gerekir dedi.
     Bingöl Müftüsü Mecit Can ise, toplumu dini yönden aydınlatmak, vatandaşların birlik ve beraberliğini pekiştirecek kalite ve doğru bilgiye dayalı din bilgisi ve hizmeti sunmanın asli görevleri olduğunu kaydetti.
     Din görevlilerine seslenen Can, Sizler toplumun mihenk taşlarısınız, biz halkımıza din hizmetini sizlerin aracılığıyla sunuyoruz. Bölgemizin arazi şartları ve yerleşim dağınıklığı hizmetimizi zorlaştırmaktadır ancak sizin fedakarlığınız ve özveriniz sayesinde biz bu hizmetleri en iyi şekilde ifa edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Naim Boşkut / Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Genç Kaymakamı Köken: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER