Genç kızın Sakaryada karting sırasında ölümü

Genç kızın Sakaryada karting sırasında ölümü -Gediz Orman İşletmesi ekibi, olayda ölen Tuğba Erdoğanın mezarının yanına fidan dikti


KÜTAHYA (A.A) - Gediz Orman İşletmesi tarafından Sakaryada karting sırasında ölen ve Gediz ilçesinde defnedilen Tuğba Erdoğanın mezarının yanına fidan dikildi.
     Gediz Orman İşletme Müdürü Nurettin Dağdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 Şubatta karting sahasında geçirdiği kaza nedeniyle yaşamını yitiren Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümü öğrencisi Tuğba Erdoğanın mezarının yanına fidan dikildiğini bildirdi.
     Fidanın, SAÜ öğretim görevlilerinden Mahnaz Gümrükçüoğlu, Erdoğanın sınıf arkadaşları, İstanbul ve Kütahyadan çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yaklaşık gönüllünün katıldığı cenaze töreni sonrası dikildiği bilgisini veren Dağdelen, şunları kaydetti:
     Tuğbanın genç yaşta hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduk. Törende acılı baba Süleyman Erdoğanın da belirttiği gibi kendisi de çevreci olan Tuğbanın hatırasını yaşatmak için onun mezarı başına fidan diktik. Yeşili ve ağaçları çok seven Tuğba ile ailesini Orman Teşkilatı olarak yalnız bırakmayacağız. Tuğbaya Allahtan rahmet, sevenlerine baş sağlığı dileriz.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Genç kızın Sakaryada karting sırasında ölümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER