Gençlerbirliğinden davet

Gençlerbirliğinden davet -Futbol Gelişim Merkezi Genel Koordinatörlüğü, altyapılarda yer alan öğrencileri Medical Park Antalyaspor maçına davet etti -Öğrenci ve velisi kulüpten alacakları davetiye ile takımlarına destek verecek


ANKARA (A.A) - Gençlerbirliği Kulübü, Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında sahasında Medical Park Antalyaspor ile yapacakları karşılaşma için altyapı öğrencilerini maça davet etti.
     Futbol Gelişim Merkezi Genel Koordinatörü Fahir Genç, altyapılarda eğitim alan öğrenciler ile velilerinin Medical Park Antalyaspor maçımıza davet edildiklerini açıkladı.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:
     Futbol okulumuzun değerli öğrencileri ve onların sayın velileri, 20 Ağustos Pazartesi günü, saat 19.30da, 19 Mayıs Stadında oynayacağımız MP Antalyaspor Spor Toto Süper Lig açılış maçımıza kulüp başkanımız İlhan Cavcav ve yönetim kurulunun misafiri olarak bekliyoruz. Maça öğrencilerimizin velisi ile birlikte ve okulumuzun kıyafetleriyle gelmesi yeterli olacaktır. Davetiye biletleri 17 Ağustos Cuma günü saat 15.00ten itibaren Beştepe ve Etlik Futbol Okulları tesislerinden veliler tarafından alınabilecektir. Davetiyeler sadece öğrenciler ve veli adına 2 adet olarak düzenlenmiştir. Pazartesi günü tribünde takımımızı beraber desteklemek ve bayram coşkusunu birlikte yaşamak için 19 Mayıs Stadında buluşmak dileğiyle.
    
     Muhabir: Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Gençlerbirliğinden davet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER