Gençlerbirliği ile Trabzonspor 70. randevuda...

Gençlerbirliği ile Trabzonspor 70. randevuda... -Başkent temsilcisi ile bordo-mavili takım yarın 70. karşı karşıya gelecek -Bordo mavili ekip 69 maçın 39unda galip gelirken 12 maçı ise başkent temsilcisi kazandı -Karadeniz temsil


TRABZON (A.A) - Gençlerbirliği ile Trabzonspor yarın 70. kez karşı karşıya gelerek kozlarını paylaşacak.
     Başkent temcisi ile bordo-mavili ekip, Ankara 19 Mayıs Stadında saat 20.00de tarihlerindeki 70. maç için hakem Kuddusi Müftüoğlunun başlama düdüğünü çalmasını bekleyecek. Karşılaşmada Müftüoğlunun yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Ali Saygın Ögel yapacak.
     Bugüne kadar Trabzonspor ile 69 karşılaşmada mücadele eden kırmızı-siyahlı takım, bu karşılaşmalardan 39unda sahadan boynu bükük ayrılırken, 12 maçta ise gülen taraf oldu. Başkentin kırımızı-siyahlı takımı, 69 maçta Trabzonspor ağlarını 65 kez havalandırırken, 133 kez de meşin yuvarlağı kalesinden çıkardı.
    
     -Gençler 11. galibiyet için-
    
     Trabzonsporun ligde oynanan karşılaşmalarda da başkent temsilcisine karşı bariz bir üstünlüğü bulunuyor.
     Spor Toto Süper Ligdeki toplam 56 randevudan 32sinde Karadeniz ekibi, sahadan 3 puanla ayrılırken, 10 maç sonunda ise Gençlerbirliği, galip gelen taraf oldu. Bu karşılaşmalarda kırmızı-siyahlılar, 108 kez meşin yuvarlağı santra noktasına taşırken, 54 kez de rakibi karşısında gol sevinci yaşadı.
    
     -Ankarada da Trabzonspor üstün-
    
     Gençlerbirliği-Trabzonspor maç istatistiklerinde bordo-mavililerin başkentte oynanan maçlarda da üstün olduğu dikkati çekiyor.
     Ankarada oynanan toplam 35 karşılaşmanın 16sında Trabzonspor galip gelirken, 8 maçı ise başkent temsilcisi kazandı. Tarafların oynadığı 35 maçta Karadeniz temsilcisi 51 gol kaydederken, kırmızı-siyahlılar 34 kez taraftarlarını gol sevinci için ayağa kaldırdı.
     Ligde Ankarada oynanan 28 maçtan 13ünde bordo-mavili ekip, sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Buna karşılık başkent temsilcisi ise 6 maçı galibiyetle tamamlayabildi. Trabzonspor, 28 maçta 41 kez rakip kaleciyi mağlup ederken, kalesinde ise 29 gol gördü.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Gençlerbirliği ile Trabzonspor 70. randevuda... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER