Gençlik Haftası

Gençlik Haftası -Trabzonda Gençlik Haftası dolayısıyla "Gençlik Yürüyüşü" gerçekleştirildi


TRABZON (A.A) - Trabzonda Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında "Gençlik Yürüyüşü" organize edildi.
     Trabzon Belediyesi bandosu eşliğinde Trabzon Valiliği binası önünde başlayan yürüyüşe, Vali Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ile öğrenciler katıldı.
     Kahramanmaraş Caddesi üzerinden yürüyen kalabalığa vatandaşlar da evlerinin balkonlarından bayraklarla destek verdi.
     Kızılcık ve beraberindekiler ellerinde bayraklarla yürürken, hazırlanan dev Türk bayrağı ise öğrenciler ve vatandaşlar tarafından taşındı.
     Atatürk Alanında sona eren yürüyüş sonrası konuşma yapan Kızılcık, Ulu Önder Atatürkün Samsuna çıkışıyla Anadoluda başlayan özgürlük hareketinin sonunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet yaşayacağını ve yaşadıkça güçleneceğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     "Türkiye bu gençliğimiz sayesinde dünyada hak ettiği yeri alacaktır. Gençliğin yetişmesi için emeği geçen tüm anneleri ve babaları kutlarken, onların hem akademik hem de bedenen yetişmesinde katkıları olan öğretmenlerimize ve spor camiamıza şükranlarımı arz ediyorum."
     Gençliğin gelişen ve güçlenen Türkiyenin bir göstergesi olduğunu da vurgulayan Kızılcık, kemençe eşliğinde öğrencilerle horon oynadı.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER