Gençlik Haftası

Gençlik Haftası -Niğdede Gençlik haftası düzenlenen törenle kutlandı


NİĞDE (A.A) - Niğdede Gençlik haftası düzenlenen törenle kutlandı.
     Cumhuriyet meydanında düzenlenen törene Vali Yardımcısı Abdullah Uçgan, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İl Gençlik ve Spor Müdürü Harun Turhan, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Bilgehan Öztürk, MHP İl Başkanı Hakan Er ve öğrenciler katıldı.
     Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Gençlik ve İl Spor Müdürü Harun Turhan Atatürk anıtına çelenk koydu.
     Törende konuşan Turhan, Türkiyenin güçlü yarınlarına gençlerle gittiklerini, güçlü yarınların temelinde gençlerin olduğunu belirterek, Türkiyenin ilerlemesi adına temel kaynak olduklarını ifade etti.
     Turhan, şöyle devam etti:
     "Gençlik haftası Türkiyenin her yerinde coşkuyla kutlanıyor, Niğdede çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Gençlik haftasındaki faaliyetlerimiz spor açısından bir özetimizdir. Bakanlığının bize vermiş olduğu imkanlar neticesinde Niğde halkına 7den 70e spor yaptırmak için varız. Sağlık için spor, Koşabiliyorken koş, Gel spor yapalım, tek galibi dostluk olsun projesi kapsamında 0-5 ile 35 yaş arası ve diğer yaş gruplarından halkımızı hem spor, hem de sağlık açısından tesislerimize bekliyoruz."
     Gençlere ve velilere seslenen Turhan, yaz spor okullarına beklediklerini, spor faaliyetleri açısından hizmet etmek için var olduklarını söyledi.
     Program, forklor ekibinin gösterisi ile sona erdi.
    
     Muhabir: Murat Kaya
     Yayıncı: İsmail İçer

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER