Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Pehlivan

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Pehlivan antrenörlerle bir araya geldi


RİZE (A.A) - Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Pehlivan, basketbol, voleybol ve hentbol branşlarında faaliyet gösteren antrenörlerle bir araya geldi.
     Pehlivan, bu tür toplantılarla antrenörlerle bir araya gelerek sorunlara çözüm arayışı içerisinde olacaklarını söyledi.
     Her branşta faaliyet gösteren kulüplerle istişare edilerek danışma kurullarının kurulacağını belirten Pehlivan, İl temsilciliklerimiz ve antrenörlerimiz bizim rehberlerimizdir. Rizede her branş kendi içerisinde fikirler ve çözümler üreteceklerdir. Buradaki esas meselemiz bir çocuğumuzun bile geleceğinin çalınmaması çabasıdır dedi.
     Sporun küçük yaşlardan itibaren gençlerin bilinç altına aktarılması için çalışmalar yapacaklarını ifade eden Pehlivan, şunları kaydetti:
     Şehrin dönüştürülmesi ve geliştirilmesi için bazı zorlukları göz önüne alıp bunların aşılamayacak olmadıklarına öncelikle bizim inanmamız gerekir. Çocukların sadece derslere değil günlük hayattaki sorunlarına da çözümler üretip hayata bakış açılarını genişletmek için ve en önemlisi de sporun onların hayatındaki başarısını en güzel şekilde etkileyecek bir faaliyet olduğuna inandırmamız gerekmektedir.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Pehlivan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER