Gençlik Merkezinde kurslar sürüyor

Gençlik Merkezinde kurslar sürüyor


ADANA (A.A) - Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezinde, kursların 8 branşta sürdüğü bildirildi.
     Gençlik Merkezi Müdürü Senem Açıkgöz, yazılı açıklamasında, vatandaşların ilgi duyduğu her alanda kurslar açtıklarını, hedeflerinin vatandaşları meslek sahibi edindirmek ve boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmek olduğunu belirtti.
     Açıkgöz, Gençlik Merkezinde bağlama ve gitar kurslarının devam ettiğini, diğer etkinlerin ise belirli günlerde verildiğini kaydederek, şu ifadeleri kullandı:
     "Gitar kursu Bilal Tan Tipi tarafından haftanın çeşitli günlerinde toplamda 140 saat veriliyor. Bağlama kursu ise İlker Yalgın tarafından toplamda 45 gence çeşitli saatlerde veriliyor. Aynı zamanda haftanın belirli günlerinde ney, ebru, kesim, keman, bilgisayar ve satranç kurslarımız da devam ediyor. Kurslara katılım ne kadar fazla olursa, bizler de o kadar mutlu oluyoruz. Gençlerimizin böyle etkinliklere katılımını sağlamak gelecek için bizleri de gururlandırıyor. Kursa katılan gençlerin ufku açılıyor, geleceğe güvenle bakıyorlar, arkadaş çevreleri artıyor, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak duruyor ve ailelerine, ülkeye yararlı vatandaş oluyorlar."
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Gençlik Merkezinde kurslar sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER