Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Bilecikte:

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Bilecikte: -Dünya ekonomileri istikrarsız yönetimlerin pençesinde bir o yana bir bu yana savrulurken, Türk ekonomisi, denizlerde dalgaların en çok azgınlaştığı dönemde Tayyip kaptanın reisliğinde selame


BİLECİK (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Dünya ekonomileri istikrarsız yönetimlerin pençesinde bir o yana bir bu yana savrulurken, Türk ekonomisi, denizlerde dalgaların en çok azgınlaştığı dönemde Tayyip kaptanın reisliğinde selamete ulaşmayı başardı dedi.
     Kılıç, AK Parti Bilecik Gençlik Kolları tarafından Atatürk Spor Salonunda düzenlenen etkinlikte, AK Partinin, kaynağını milletten aldığı için kuruluşundan bir yıl sonra iktidara geldiğini söyledi.
     AK Parti iktidarında Türk milletinin hayatında çok şeyin değiştiğini dile getiren Kılıç, şöyle devam etti:
     Çok aydınlık, borçsuz, ayakları üzerinde duran bir Türkiye devralmadık ama bugün gelinen noktaya bakın. Dünyada art arda iki kez ekonomik kriz yaşandı, hamdolsun Türkiyenin kapısına bile uğramadı. Dünya ekonomik krizlerle boğuşurken, komşumuz Yunanistanın ekonomisini kurtarmak için Avrupa Birliği ülkeleri 100lerce milyar avroluk kaynak paketleri oluştururken, Türkiye hiç kimsenin kapısına sığınmadı. IMFden bir kuruş borç almadı. Bırakın bunları, duble yollar yapmaya, sağlık politikalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. Bir an bile dur, durak bilmedik. Acaba bu ekonomik kriz bizim de kapımızı çalar mı demedik. Çünkü fırtınalı sularda gemiyi selamete ulaştırmak, usta bir kaptanın hamaratına bağlı. Dünya ekonomileri istikrarsız yönetimlerin pençesinde bir o yana bir bu yana savrulurken, Türk ekonomisi, denizlerde dalgaların en çok azgınlaştığı dönemde Tayyip kaptanın reisliğinde selamete ulaşmayı başardı.
     Daha sonra, AK Parti Bilecik Gençlik Kollarına üye olan gençlere Kılıç tarafından rozetleri takıldı.
     Etkinliğe, TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş ve partililer katıldı.
     Kılıç, etkinlik öncesi Yağcıyı makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yağcı, Kılıça porselen vazo hediye etti.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca / Sedat Gök
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Bilecikte: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER