Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Adanada

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Adanada -Kılıç, ilk kez hayata geçirdiği uygulamayla kentteki tüm programlarına sosyal paylaşım sitesi üzerinden belirlenen 3 öğrenciyi dahil etti -Tüm programlara Kılıç ile katılan öğrenciler şaşkın


ADANA (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ilk kez hayata geçirdiği uygulamayla Adanadaki tüm programlarına sosyal paylaşım sitesi üzerinden belirlenen 3 öğrenciyi dahil etti.
     Geçtiğimiz günlerde bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden Adanada çeşitli programlara katılacağını duyuran Kılıç, kendisiyle iletişime geçen öğrenciler arasından bazılarının programına eşlik edebileceğini duyurdu.
     Kılıç ile iletişim kuran öğrenciler arasından seçilen Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Ayşe Taştepe, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Mesut Gürbüz ve Çağ Üniversitesi Uluslararası Finans Bölümü öğrencisi Neslihan Kılınç, ilk kez hayata geçirilen uygulama kapsamında Adana programına katıldı.
     Bakan Kılıçın tüm programlarına katılan öğrencilerden Mesut Gürbüz, AK Parti il teşkilatını ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bir siyasetçinin hayatının nasıl geçtiğine tanıklık ettiklerini ifade etti.
     Neslihan Kılınç ise kendilerini en çok neyin şaşırttığının sorulması üzerine, Saat 16.00da havaalanında karşıladık. O saatten beri lavabo ihtiyacı ve yemek hiçbir şey yok. Sürekli koşuşturma, telaş içinde geçti. O çok şaşırtıcıydı. Bakan yemek yemiyor gibiydi dedi.
     Kılınç, Bakan Kılıç ile programa katılacağını ailesine söylediğinde Birisi seninle dalga geçiyordur, dikkat et şeklinde tepki aldığını söyledi.
     Ayşe Taştepe de programa katıldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
     Program sonunda Bakan Kılıçın öğrencilere çeşitli hediyeler verdiği öğrenildi. Adanadaki incelemelerini tamamlayan Kılıç, karayoluyla Mersine geçti.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık / Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Adanada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER