Gercüşe atanan doktor dolandırıldı

Gercüşe atanan doktor dolandırıldı -Gercüş Devlet Hastanesine atanan doktor İnci Güçtürk Denizlideki eşyalarını Gercüşe taşıması için anlaştığı nakliyecilerce dolandırıldı


BATMAN (A.A) - Gercüş ilçesi Devlet Hastanesine atanan çocuk doktoru eşyalarını Denizliden Gercüşe taşıması için anlaştığı nakliyecilerce dolandırıldı.
     Alınan bilgiye göre, Gercüş Devlet Hastanesine atanan İnci Güçtürk, Denizlideki eşyalarını ilçeye taşıması için Erbay ve Ramazan Özdemir kardeşlerle anlaştı.
     Özdemir kardeşlerin kamyonuna eşyalarını yükleyen ve nakliye ücretini de ödeyen Güçtürk babası ile özel araçlarıyla Gercüşe gitti.
     Burada eşyalarını bekleyen Güçtürk, kamyonun gecikmesi nedeniyle Ramazan Özdemiri aradı.
     Özdemirin, aracın arıza yaptığını ve paraya ihtiyaçları olduğunu belirtmesi üzerine Güçtürk, verilen banka hesap numarasına bir miktar daha para yatırdı.
     Bu sırada Rizeye giden Özdemir kardeşler internetten Rizeden Gercüşe eşya göndermek istediklerini, bunun için uygun bir nakliyeci aradıkları bilgisini paylaşınca Rizede yaşayan Kenan Baltacı (31) Özdemir kardeşleri arayarak eşyaları Gercüşe götürebileceğini söyledi. Özdemir kardeşler de Gercüşe ulaştıktan sonra nakliye ücretini Erboy isimli kişiden alacağını belirterek, bu kişiye ait telefon numarası verdiler. Baltacı kendisine verilen telefonu aradığında, karşı taraftaki kişi eşi tarafından terk edildiğini, çocukları ile boş bir evde kaldığını, eşyaları ulaştıktan sonra kendisine nakliye ücretini ödeyeceğini söyledi.
     Bunun üzerine Erboya ait olduğunu sandığı eşyaları aracına yükleyen Baltacı, Gercüşe doğru yola çıktı.
     İlçe merkezine ulaşan Baltacı, Erboy isimli kişinin doktor olmadığını, Güçtürkün eşyalarını taşıdığını ve dolandırıldığını anladı.
     Durumu İlçe Emniyet Amirliğine bildiren Baltacı ve Güçtürk, Cumhuriyet savcılığına da Özdemir kardeşlerle ilgili suç duyurusunda bulundular. Bunun üzerine Özdemir kardeşler için yakalama emri çıkarıldı.
     Güçtürkün yol masrafını karşılaması üzerine Baltacı Rizeye döndü.
    
     Muhabir: İbrahim Torlak / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Gercüşe atanan doktor dolandırıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER