GESİADtan KTO başkan adayı Hiçyılmaza destek

GESİADtan KTO başkan adayı Hiçyılmaza destek


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD), Kayseri Ticaret Odası (KTO), başkan adayı Mahmut Hiçyılmazı ağırladı.
     Dernek binasında düzenlenen kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Hamdi Kınaş, Kayserinin hak ettiği yere gelebilmesi için KTO seçimlerinde Hiçyılmazı destekleyeceklerini söyledi.
     Seçim sürecinde Hiçyılmazla bir ekip oluşturarak seçim çalışmaları yaptıklarını anlatan Kınaş, "Seçime 2 gün kaldı. Yoğun programı arasında bizlere vakit ayırarak davetimizi kabul eden, bizleri onurlandıran başkan adayımız Mahmut Hiçyılmaza teşekkür ediyorum. Biz GESİAD olarak bin 91 üyemizle çalışmalara devam ediyoruz. Kayseri için en iyi ticaret odası yönetimini ve başkanını seçmenin gayretindeyiz. Bu seçim sürecinin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
     Başkan adayı Hiçyılmaz ise, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     "Seçim çalışmalarının son bölümündeyiz. Başkan adaylığımı açıkladığım günden beri beni destekleyen GESİAD başkanı Hamdi Kınaşa ve ekibine çok teşekkür ediyorum. 17 Şubatta yapılması gereken seçimlerin ertelenmesi bizlere seçim çalışmaları için süre kazandırdı. Üyelerimiz sürenin uzamasından istifade ederek adayların kimler olduğunu, neler yapacağını, bu yolda kimlerle çalışıldığını gözlemlediler. İnşallah sonuçlar şehrimiz için hayırlı olur."
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber GESİADtan KTO başkan adayı Hiçyılmaza destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER