Gheorghe Zamfir Bodrumda

Gheorghe Zamfir Bodrumda -Pan flüt Sanatçısı Zamfir, konser öncesinde Belediye Başkan Vekili İncilay Severi makamında ziyaret etti


MUĞLA (A.A) - Bodrum Kalesinde 31 Ağustosta konser verecek olan dünyaca ünlü pan flüt sanatçısı Gheorghe Zamfir, Belediye Başkan Vekili İncilay Severi makamında ziyaret etti.
     Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zamfir, Bodruma ilk kez geçen yıl geldiğini, ilk konserini ise geçtiğimiz şubat ayında verdiğini söyledi.
     Bodrumu çok beğendiğini, fırsat buldukça buraya geldiğini ifade eden Zamfir, Aslan burcuyum, sıcağı çok seviyorum. Eğer istediğim gibi bir yer bulabilirsem senenin 5-6 ayı Bodrumda kalmayı düşünüyorum dedi.
     Verdiği ilk konserde coşkulu bir deneyim yaşadığını dile getiren Zamfir, Seyircilerin arasında gençlerin olması beni çok şaşırttı ve sevindirdi. O ziyaretimde çok mutluydum, çünkü belediye başkanı bizzat beni burada ağırladı ve hala evimde sakladığım bir plaket verdi diye konuştu.
     Zamfir, konserinde Romen ve Türk halk müziklerini bir arada gerçekleştireceklerini kaydederek, Her ülkenin kendi enstrümanları kullanılacak. Konserler Bodrumdan sonra İzmir, Bursa ve Antalyada devam edecek dedi.
     Belediye Başkan Vekili İncilay Sever ise dünyaca ünlü bir müzisyeni Bodrumda ağırlamaktan çok mutlu olduklarını belirtti.
     Gheorghe Zamfir, bugüne kadar 200den fazla albüm yaptı, 5 kıtada turneler düzenledi. 90 altın ve platin albüm ödülü yanında sayısız ödül aldı. Sanatçı ikinci kez Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde konser verecek.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gheorghe Zamfir Bodrumda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER