GHSİMden belediyelerle işbirliği

GHSİMden belediyelerle işbirliği


BURSA (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) tarafından, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Osmangazi Belediyespor, Nilüfer Belediyespor ve Yıldırım Belediyespor Kulüp Müdürlerinin katılımıyla toplantı yapıldı.
     GHSİM toplantı salonunda yapılan toplantıda, sporun gelişimiyle ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantıda, Bursada sporun gelişimi ve spor organizasyonlarına katılan vatandaşların kayıt altına alınması ve programların en etkili biçimde yürütülmesi için koordinasyon kurulması kararlaştırıldı. Bursada yapılan spor organizasyonları ve faaliyetlerine katılan vatandaşların kayıt altına alınması ve 2012 yaz spor programlarının en etkin biçimde yürütülmesi için koordinasyon kurulması konuları ele alındı.
     Şahin, sportif faaliyetlerin etkin şekilde sürdürülmesi için toplantının yapıldığını belirterek, şöyle konuştu:
     Belediyespor kulübü müdürleriyle yapılan toplantının amacı ilimizdeki spor faaliyetlerinin en etkin şekilde nasıl sürdürülebileceğidir. Bunları masaya yatırdık. Birde çocuklarımızın, vatandaşlarımızın serbest zamanlarını spor yaparak geçirmelerini, sosyal aktivitelere katılımlarını, çocukların fiziksel gelişmelerine katkıda bulunmayı, onları kayıt altına alarak lisanslı sporcu yapmayı ve tüm imkanları kullanarak sporla buluşmalarını işbirliği içinde kolaylaştırmaktır.
     Toplantıya, Spor Şube Müdürü Hazma Çelik, Spor Servisi Şefi Gültekin Kavak, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Taha Başparmak, Yıldırım Belediyespor Kulübü Müdürü Kazım Rençber, Osmangazi Belediyespor Kulübü Müdürü Ömer Hançer ve Nilüfer Belediye Spor Kulübü Müdürü Semih Atlı katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Umut Özgan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber GHSİMden belediyelerle işbirliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER