Giresunda memurlara ramazan paketi yardımı

Giresunda memurlara ramazan paketi yardımı -Vali Şahin: Memurlarımıza üzüldüğümüzden değil, onlara şevk ve çalışma azmi vermek için ramazan paketi dağıttık


GİRESUN (A.A) - Giresunda memurlara ramazan paketi yardımı dağıtıldı.
     Vali Dursun Ali Şahin, Valilik bahçesinde düzenlenen ramazan paketi dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, bir şirket yetkilisiyle önceki günlerde yaptığı görüşme sonucunda, memurlara birer koli ramazan paketi yardımında bulunmalarını istediğini söyledi.
     Bu sene ramazanın bereketinin, şirket tarafından gönderilen paketler olduğunu ifade eden Şahin, Amirlerin, mühendislerin ve doktorların dışındaki 500 memura birer koli ramazan paketi dağıttık. Memurlarımızın hiç olmazsa 1 aylık yiyeceğini böylece karşılamış olmanın da sevinci içerisindeyim. Şimdilik Hükümet Konağındaki memurlarımıza, ilerleyen dönemlerde imkan olduğunda tüm birimlere bu yardımı yapmayı hedefliyoruz dedi.
     Vali Şahin, yörenin fakir fukarasına Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) vasıtasıyla gerekli yardımların dağıtımının yapıldığını anlatarak, şöyle konuştu:
     Vakıf kanalıyla çalışanlarımıza destekte bulunamayacağımız için ben de değişik yol izleyerek arkadaşlarımızı da düşündüm. Memurlarımıza üzüldüğümüzden değil, onlara şevk ve çalışma azmi vermek için ramazan paketi dağıttık. Memurlarımızın ekonomik durumu iyi ama ben onlara moral olsun diye bu jesti yapıyorum. Memurlarımız da bu jestin karşılığını çalışarak gösterecekler diye düşünüyorum.
    
     Muhabir: Gülizar Şenel
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Giresunda memurlara ramazan paketi yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER