Giresundaki Yabancı Dil Eğitimi ve Yabancı

Giresundaki Yabancı Dil Eğitimi ve Yabancı Dil Kursları Çalıştayı sona erdi


GİRESUN (A.A) - Giresun Üniversitesi ve Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü işbirliğiyle, Giresun Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Yabancı Dil Eğitimi ve Yabancı Dil Kursları Çalıştayı sona erdi.
     Akdeniz Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Antalya Üniversitesinin katılımıyla 3 gün süren çalıştay sonrası Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, akademisyenlere teşekkür yemeği verdi.
     Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Abdülmuttalip Çetin, Türkiyeyi yurt dışında temsil edecek öğrencilerin yabancı dil eğitimlerini, talepleri halinde Giresun Üniversitesinde gerçekleştirmeye çalışacaklarını söyledi.
     Çalıştayın dolu dolu geçtiğini aktaran Çetin, şunları kaydetti:
     Bu 3 gün boyunca sonuç raporlarını aldıktan sonra çok profesyonel bir şekilde bundan sonraki süreçte diğer arkadaşlar tarafından iyi bir şekilde analiz edilerek öğrencilerimizin Türkiyede yabancı dillerini öğrendikten sonra yurt dışındaki eğitimlerini görmelerini sağlayacak.
     Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar ise 3 gün süren çalıştayın verimli geçtiğini söyledi.
     Eğitim camiasının görevinin, gençlerin en iyi şekilde yetiştirilmesi olduğunu aktaran Attar, Hocalarımız, çok büyük gayretle bugüne kadar vatan ve millet uğrunda ellerinden gelen tüm gayretleri gösterdiler. Burada 3 gün boyunca ana hedef, var olan güzel projeleri çok daha güzel hale getirmek, verimliliği artırmak. Giresun Üniversitesi, Yabancı Dil Eğitimi ve Yabancı Dil Kursları Çalıştayı ile son bir ayda önemli ikinci çalıştaya ev sahipliği yapmış oldu dedi.
    
     Muhabir: Sinan Yıldız / Fatma Kalay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Giresundaki Yabancı Dil Eğitimi ve Yabancı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER