Giresun Belediye Başkanı Aksu:

Giresun Belediye Başkanı Aksu: -Geçmiş yıllardaki 30a yakın fabrikamız bugün çalışıyor olsaydı biz de büyükşehir olmaya aday bir şehirdik


GİRESUN (A.A) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Geçmiş yıllardaki 30a yakın fabrikamız bugün çalışıyor olsaydı biz de büyükşehir olmaya aday bir şehirdik dedi.
     Aksu, Giresun Belediyesi Şubat Ayı 2. Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, Ordu ve Giresunun birleşerek büyükşehir olması amacıyla toplanan 103 imzayı duyduğunda çok şaşırdığını söyledi.
     Giresunun, 1923 yılında Cumhuriyetin kuruluşuyla beraber kurulan bir kent olduğunu anımsatan Aksu, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Giresunu Orduya bağlamak isteyen bir anlayış var. Bunu da hayretler içinde izliyoruz. Milletvekilleri imza atmışlar. Adını da Canik koymuşlar. Giresunlu bir yurttaş olarak şunu söylüyorum; bizim kimsenin iline, büyükşehirine ihtiyacımız yok. SEKA kağıt fabrikasında eskiden 3 bine yakın kişi çalışıyordu. Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) çok aktif haldeydi. Geçmiş yıllardaki 30a yakın fabrikamız bugün çalışıyor olsaydı biz de büyükşehir olmaya aday bir şehirdik.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Giresun Belediye Başkanı Aksu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER