Girişimcilik kursu

Girişimcilik kursu -SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul: -İçinde girişimcilik ruhu olan herkesi odamızda başlayacak olan kursa davet ediyorum


SAKARYA (A.A) - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, girişimcilik ruhu olan herkesi SATSOda başlayacak olan girişimcilik kursuna davet etti.
     Kösemusul, yaptığı açıklamada, KOSGEB ile ikincisini açacakları kursun hayırlı olmasını dileyerek, Geçtiğimiz mayıs ayında sadece kadın girişimcilerimize yönelik açmış olduğumuz kursa katılım hayli fazla oldu. Açacağımız ikinci kursumuz herkese yönelik olacak. İçinde girişimcilik ruhu olan herkesi odamızda başlayacak olan bu kursa davet ediyorum diye konuştu.
     Kurs başvurularının 5 Kasımda başlayacağını bildiren Kösemusul, Amacımız girişimciliğin geliştirilmesini teminen, uygulamalı girişimcilik eğitimi verilmesi ve bu eğitimden mezun olarak kendi işini kuran girişimcilere KOSGEBden kredi desteği sağlanması. Bu kursu bitiren tüm girişimcilerimiz, bir iş kurarken kendilerine yardımcı olacak her şeyi öğrenmiş olacaklar. Kursumuzun içeriği bu anlamda çok geniş ve derin bir bilgi içermekte şeklinde konuştu.
     9 gün sürecek lan kursta, girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme, iş fikri geliştirme ile ilgili yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve pazar araştırması, iş planı kavramında üretim, yönetim ve finans planları, iş planı yazılımı ve sunumunda dikkat edilecek hususlar konusunda bilgi verilecek.
     Kurs, 27 Kasım Salı günü başlayacak.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Girişimcilik kursu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER