GKV, SBS şampiyonlarını ödüllendirdi

GKV, SBS şampiyonlarını ödüllendirdi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları, SBSde dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi.
     GKV Özel Okullarından yapılan açıklamaya göre, iki öğrencinin 8. sınıf SBS sınavında 500 tam puan alarak bu alanda Türkiye Şampiyonları arasında yer almasının yanı sıra OYP ortalaması baz alındığında Türkiye 5.liğini Büşra Abdulkadiroğlu, Türkiye 46.lığını Irmak Dai ve yine aynı puan türünde Türkiye 199.luğunu Şenel Sözmenin kazandığı SBSde, gerek 8. sınıf SBS ortalamasıyla gerekse OYP ortalamasıyla bireysel ve kitlesel başarıların tek adresi olma özelliğini yine GKV Özel Okullarının kazandığı belirtildi.
     Okulda düzenlenen ödül törenine GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, Yönetim ve Mütevelli Kurulu üyeleri Dr. Mustafa Özgün, Ali Küçükkınacı, GKV Genel Sekreteri Funda Sural, Şahinbey Lions Kulübü eski Başkanı Nazan Tuğsuz, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, Genel Müdür Yardımcısı Nazmi Oktay, Liseleri Müdürü Fevzi Beşe, İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bozgeyik ve çok sayıda davetli katıldı.
     Eğitimin niteliği ve önemine değinen GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, Ülkemizin en geniş katılımlı sınavlarından birisi olan SBSde elde ettiğimiz başarının sevincini ve gururunu paylaşıyoruz. Bir eğitim kurumunu değerlendirmenin en somut ölçütü ulusal eğitim sistemi içindeki yeri ve verdiği eğitimin niteliğidir. Eğitimde iddiamız çok büyük. GKV Özel Okulları olarak her yıl hedeflerimizi daha da ileriye götürüyor, örnek alınan lider bir eğitim kurumu olmanın sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Kısa vadeli, spekülasyona ve gösterişe yönelik içi boş eylemler yerine uzun dönemli ve kalıcı uygulamalara ağırlık veriyoruz. Bu girişimlerimizin başarılarımıza yansıyarak doğru yolda olduğumuzu göstermesi, bizi mutlu etmekte ve daha çok çalışmaya yöneltmektedir.
     Düzenlenen törende GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Mustafa Özgün, Ali Küçükkınacı, GKV Genel Sekreteri Funda Sural, Genel Müdür Yard. Doç.Dr. Atanur Vergili, Liseler Müdürü Fevzi Beşe ve İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bozgeyik, dereceye giren ilk dört öğrenciye tablet bilgisayar, diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber GKV, SBS şampiyonlarını ödüllendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER