Goalball Milli Takımı Aksarayda kampa girdi

Goalball Milli Takımı Aksarayda kampa girdi


AKSARAY (A.A) - Bayanlar B Grubu Avrupa Şampiyonası Bayan Goalball Milli Takımı, Aksaray Milli Takımlar Kamp ve Güreş Eğitim Merkezinde kampa girdi.
     13 sporcu ve 2 antrenörden oluşan Bayan Goalball Milli Takım kadrosu 27 Temmuza kadar çalışmalarını Aksarayda yapacak.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Engelli Spor Federasyonlarının kamp ve diğer spor faaliyetlerinde Aksarayı tercih ettiğini söyledi.
     Aksarayda 70 yatak kapasiteli Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezinin yıl boyunca Engelli Federasyonlarının Kamp Eğitim Merkezi olarak kullanıldığını belirten Arısoy, şunları kaydetti:
     Bu yıl içinde Bedensel Engelliler Okçuluk, Görme Engelliler Satranç ve Goalball Erkek Milli Takımı, İşitme Engelliler Bayan Voleybol Milli Takımı, Bedensel Engelliler Ampute Milli Takımları merkezimizde kamp yapma imkanı buldular. Goalball Bayan Milli Takımı ile İşitme Engelliler Bayan Voleybol Milli Takımları da şu anda Aksarayda kamp yapmaktadır. Ülkedeki her vatandaşımızın tesislerimizden faydalanma hakkı olduğu gibi engelli kardeşlerimizi de tesislerimizden faydalandırıyor, tüm sporcularımıza gereken desteği veriyoruz.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber Goalball Milli Takımı Aksarayda kampa girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER