Gölbaşından kısa kısa

Gölbaşından kısa kısa -Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, logo yarışmasına katılanlara teşekkür etti


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, düzenlemiş oldukları logo yarışmasına katılanlara teşekkür etti.
     Özdemir, ilçenin tanıtımı ve evrensel algılara hitap edecek bir loga bulmak için yarışma düzenlediklerini belirterek, şu bilgileri verdi:
     İmgelerin akılda kalıcılığından hareketle Gölbaşının ve özellikle doğal gölü ve Peygamber üzümü ile ünlenmesi nedeniyle, ilçemizin evrensel algılara ortak dille hitap edebilecek bir ambleminin olması için yarışma düzenledik. Yarışma yoğun ilgi gördü, birbirinden güzel eserler katıldı. Bizlerin bu çağrısına yakın ilgi gösteren herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim. Logo yarışması için gönderilen eserlerin değerlendirilmesini Temmuz ayında tamamlayarak sonuçları açıklayacağız.
    
     -Başkan Yusuf Özdemirin Beraat Kandili mesajı
    
     Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Beraat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında Ramazan ayının habercisi, Yüce Allahın engin af, mağfiret ve rahmetiyle dolu mübarek Berat Kandilini bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Başkanı Özdemir, yayınladığı mesajında şunları kaydetti:
     Rabbimizin rahmetinin ve nimetinin geniş bir şekilde tecelli ettiği, dert, bela ve musibetlerden kurtuluşu ifade eden berat, bu engin manaların gerçekleştiği müstesna bir gecenin adıdır. Bu gece kendimizi yenilemek, geçmişimizi sorgulamak ve geleceğimizi planlamak açısından çok önemli bir zaman dilimidir. Bu vesile ile bütün Müslümanların ve hemşerilerimizin kandillerini tebrik ediyor, nice kandillere sağlık ve mutluluk içinde ulaşmalarını diliyorum.
    
     -Belediyenin asfalt çalışması-
    
     Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, belediyeni ilçe genelinde başlatmış olduğu sıcak asfalt ve yama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.
     Başkan Özdemir, Gölbaşı Belediyesine bağlı ekiplerin bozulan yollarda onarım çalışmaları yaparak mahallelerde asfaltlama çalışması başlattığını ifade ederek yapılan çalışmalar kapsamında bir çok cadde ve sokağa sıcak asfalt döküldüğünü söyledi.
     Bozulan yolların onarım çalışmalarını tüm şehre yayarak sürdürdüklerini belirten Başkan Özdemir, ilçenin rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini, asfalt çalışmalarının sıraya göre belirlenen program dahilinde sürdüreceklerini dile getirdi
    
     Muhabir: Emin Tezerdi
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gölbaşından kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER