Gölcük Anıtparkı yenilenecek

Gölcük Anıtparkı yenilenecek


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Anıtparkın yenileme projesini basına tanıttı.
     Gölcükte bir restoranda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Ellibeş, yaklaşık 5 bin 700 metrekare alana sahip olan Anıtparkı yenileyerek, halkın hizmetine sunacaklarını belirterek, yapılacak düzenleme ile meydanın şehrin yeni yüzü olacağını söyledi.
     Ellibeş, Gölcükte 17 Ağustos Marmara Depreminin ardından yatırımların hızla sürdüğünü vurgulayarak, kentin kaybettiği değerlerine bir bir kavuştuğunu kaydetti.
     Depremin Gölcüke tahribatının büyük olduğunu hatırlatan Ellibeş, Maddi manevi pek çok kayıplarımız oldu ama kaybettiğimiz değerleri tekrar geri kazanıyoruz ve kazanmaya da devam edeceğiz. Gölcük Anıtparkı bizim tek kent meydanımız. Bu meydanı daha güzel ve modern bir hale getirmek için 5 bin 700 metrekarelik alanda ve yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak bir çalışma başlattık dedi.
     Ellibeş, proje için sivil toplum kuruluşlarından, siyasi parti yöneticilerinden, ilçe esnaflarından ve akademisyenlerden görüş aldıklarını anlatarak, Bu projede bir taşla birkaç kuş vuracağız. Meydanda olması gereken her şey olacak. İlçe halkı olarak biraz sıkıntı yaşayacağız ama bu sıkıntıyı çekmeden de bazı güzellikleri yaşayamayız diye konuştu.
     Meydanı 2 bölge olarak değerlendireceklerini kaydeden Ellibeş, birinci bölgenin tören alanı, ikinci bölgenin de gezi ve dinlenme alanı olacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Fahri Haner / Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gölcük Anıtparkı yenilenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER