Gölpazarı Belediyesinden eğitime destek

Gölpazarı Belediyesinden eğitime destek


BİLECİK (A.A) - Gölpazarı Belediyesi tarafından kentteki ilk ve ortaokullarında başlatılan e- dershane projesinin tanıtımı yapıldı.
     Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Gazimihal İlkokulunda Kaymakam Ömer Şahin, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Yazıcı, Şube Müdürleri ile okul müdürlerinin katıldığı tanıtım töreninde, belediye olarak, gençlerin ve çocukların eğitimine önem verdiklerini söyledi.
     Gençlerin, geleceğin yöneticileri, başkanları, bakanları ve liderleri olacaklarını ifade eden Kazıcı, şöyle konuştu:
     Güçlü bir Türkiye için bilgili ve kültürlü olmalısınız. Bunun için bol bol okuyun. Okumak için boş zaman beklemeyin, okumak için zaman ayırın. Gelişen teknolojinin olanaklarından yararlanmak öğrencilerimizin en doğal hakkıdır. Eğitim alanında yükselmek için elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda internet üzerinden eğitim öğretim hizmeti sunan belediyemizin web sitesine kayıt için kullanacağınız kayıt seri numaralarınızı burada dağıtacağız. Bu kayıt seri numarasıyla bir yıl boyunca evinizden veya internet imkanı olan her yerden istediğiniz an, istediğiniz konuyu çalışabilecek, tekrar edebilecek ve kendinizi değerlendirebileceksiniz. Hazırlamış olduğumuz bu eğitim desteğinden en iyi şekilde yararlanacağınızı umut ediyorum.
     E-dershane projesiyle, öğrencilere verilen şifre ile görsel ders anlatımlara, etkinliklere, açıklamalı testlere, çözümlü sorulara, deneme sınavlarına, geçmiş yıllara ait sorulara, yazım kılavuzu ve sözlük ile öykü ve masallara herhangi bir ücret ödemeden ulaşabilecekleri bildirildi.
     Ayrıca öğretmenlere verilecek şifre ile öğrencilerin çalışmalarını e-dershane üzerinden takip edebileceği belirtildi.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gölpazarı Belediyesinden eğitime destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER