Görele Belediye Başkanı Melikoğlu:

Görele Belediye Başkanı Melikoğlu: -Aşırı yağışlar yüzünden oluşan tahribatlar ilçemizde yaklaşık 400 bin lirak hasar oluşturdu


GİRESUN (A.A) - Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu,Aşırı yağışlar yüzünden oluşan tahribatlar ilçemizde yaklaşık 400 bin lirak hasar oluşturdu dedi.
     Melikoğlu, yaptığı açıklamada, son sekiz yıl içerisinde yapılan alt yapı çalışmalarının yaşanan aşırı yağışlarda çok büyük faydalarını gördüklerini söyledi.
     Görelede son 25 yılın en şiddetli yağışının gerçekleştiğini aktaran Melikoğlu, şunları kaydetti:
     Görele deresinde oluşan sel görülmemiş büyüklükte olsa da geçtiğimiz sekiz yıl içerisinde yaptığımız tüm alt yapı çalışmalarını bu büyüklükteki bir selde bazı küçük sıkıntıların dışında bir sıkıntı çıkartmaması bize ve tüm çevrelere ne kadar yerinde ve doğru yatırımlar yaptığımızı bir kez daha göstermiş oldu. Aşırı yağışlar sonrası yaşanan heyelan ve yollarımızda meydana gelen tahrikatlar sonucunda İl Afet Müdürlüğümüz tarafından yapılan hasar tespitinin 400 bin lira olduğu bildirilmiştir.
     Yaşanan her türlü olumsuzluğa rağmen ilçedeki yol sorunlarının yüzde 50sini çözdüklerini vurgulayan Melikoğlu, bir kaç ay içerisinde yol genişletme, asfaltlama ve betonlama çalışmalarıyla yol sorununu da ortadan kaldıracaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Görele Belediye Başkanı Melikoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER