Görme engelliler Vali Şahini ziyaret etti

Görme engelliler Vali Şahini ziyaret etti -Muğla Valisi Şahin: -Onların hayatını kolaylaştırmamız, hayatın içine almamız, ne gerekiyorsa zaman kaybetmeden yapmamız bizim insanlık vazifemiz


MUĞLA (A.A) - Muğla Valisi Fatih Şahin, görme engellilerin hayatlarını kolaylaştırmanın insanlık görevi olduğunu bildirdi.
     Fethiye Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Üstün ve dernek üyeleri Muğla Valisi Fatih Şahini makamında ziyaret etti. Vali Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, toplumun her kesiminin sosyal konulara önem vermesi gerektiğini dile getirdi.
     Toplumdaki engelli, yaşlı, kimsesiz çocuklar ve yardıma muhtaç ailelerle toplumun yakından ilgilenmesi gerektiğini belirten Şahin, Onların hayatını kolaylaştırmamız, hayatın içine almamız, ne gerekiyorsa zaman kaybetmeden yapmamız bizim insanlık vazifemiz. Muğla halkı bu konularda çok hassas dedi.
     Fethiye Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Üstün ise Altı Nokta Körler Derneği Muğla Şubesinin 1999 yılında Fethiyede kurulduğunu anlattı. Daha çok görme engelliler için faaliyetlerini yürüttüklerine işaret eden Üstün, Derneğimiz, görme engellilere eğitsel, sosyal ve kültürel konularda yardımcı oluyor. Ayrıca engellilerin istihdam edilmesi, körlüğe yol açan nedenlerin topluma anlatılması, görme engellilerin toplumla bütünleşmesi gibi konularda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Görme engelliler Vali Şahini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER