GOÜ 14. Kültür Sanat ve Spor

GOÜ 14. Kültür Sanat ve Spor Günleri -Rektör Prof. Dr. Şahin: -"Öğrencinin beklediği eğitim ve öğretimin hem kalitesiyle hem de detayıyla daha vasıflı hale gelmesi için her türlü gayreti sarf etmek zorundayız" (Fotoğrafl


TOKAT (A.A) - Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, "Öğrencinin beklediği eğitim ve öğretimin hem kalitesiyle hem de detayıyla daha vasıflı hale gelmesi için her türlü gayreti sarf etmek zorundayız" dedi.
     GOÜ 14. Kültür Sanat ve Spor Günleri, Taşlıçiftlik Kampüsünde düzenlenen törenle başladı.
     Rektör Prof. Dr. Şahin, törende yaptığı konuşmada, yönetim olarak, çalışanların da katkılarıyla, altyapı sorunlarını çözmek için gayret gösterdiklerini söyledi.
     Hükümetin, GOÜye gereken desteği verdiğini vurgulayan Şahin, "Üniversitemize gereken hiçbir desteğin esirgenmediğini ifade etmek istiyorum. Birkaç yıl öncesine kadar bizim üniversitemizin, halen bugün de devam ettiğini söyleyebileceğimiz, en büyük sorunu derslik, eğitim alanlarının yeterli hale gelmesiydi. Ama sevinçle görüyoruz ki bugün kampüsümüz neredeyse bir şantiyeye döndü" diye konuştu.
     Önümüzdeki akademik yılın ikinci döneminde yapımı devam eden eğitim alanlarının 31 bin metrekaresinin faaliyete geçeceğini belirten Şahin, şöyle konuştu:
     "Biz öncelikle öğrenci olduğu için buradayız. Öğrencinin beklediği eğitim ve öğretimin hem kalitesiyle hem de detayıyla daha vasıflı hale gelmesi için her türlü gayreti sarf etmek zorundayız. Dolayısıyla bu alt yapı eksikleri bir türlü giderilecek. Asıl önemli olan eğitim ve öğretimin kalitesi. Burada başta yönetim olmak üzere değerli arkadaşlarıma çok önemli görevler düşüyor. İnşallah önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında daha vasıflı, daha iyi ortamlarda, daha güncel müfredatla öğrencilerimize eğitim verme imkanını hep birlikte yakalarız."
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber GOÜ 14. Kültür Sanat ve Spor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER