GSOdan Emniyet Müdürü Aydına ziyaret

GSOdan Emniyet Müdürü Aydına ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Ömer Aydını ziyaret etti.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, GSOnun "Gaziantep büyüyor Emniyet güçleniyor" projesi kapsamında yapılan çalışmalardan memnun oldukları belirtildi.
     Güvenlik hizmetleri konusunda yapılan çalışmaların sanayiciler ve vatandaşlar tarafından hissedildiğini anlatan GSO üyeleri, Emniyet Müdürlüğünün her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.
     Emniyet Müdürü Aydın da GSO üyelerine emniyete verilen desteklerden ötürü teşekkür etti.
     Gaziantep yatırımları, üretimi, ihracatı ve istihdamıyla ülkede adından başarıyla söz edilen illerden olduğuhnu ifade eden Ayıdn, şunları kaydetti:
     "İş imkanlarının ve istihdamın artmasıyla şehrin işsizlik sorunu azalmaktadır. Şehrin gelişmesine katkıda bulundukları için sanayicilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Var olan huzurun devamı için yapılan çalışmalar devam edecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde sanayicisiyle, kamu özel sektör çalışanları, halkımız ve kısacası Gaziantepte yaşayanlarla cazibe merkezi şehrimizi daha iyi yerlere taşıyacağız."
     GSO heyetinde Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, yardımcıları Hamdi Karaata, Saim Akınal, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve yardımcıları Cevdet Akınal, Adnan Ünverdi ile yönetim kurulu üyeleri Murat Kökoğlu, Ali Özpolat, Mustafa Özgüler, Ferhan Sağım, Mustafa Özmermer, Ercan Sayın, Mustafa Aykut Erkent, Yıldırım Merker ve katip üye Ali Sığındı yer aldı.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber GSOdan Emniyet Müdürü Aydına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER