GÜ Rektör Günaydına iki uluslararası ödül

GÜ Rektör Günaydına iki uluslararası ödül daveti


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Üniversitesi (GÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydına, iki uluslararası ödül daveti yapıldığı bildirildi.
     GÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Business Initiative Directions Organizasyonu tarafından altın kategori dalında Uluslararası Kalite Yıldızı Ödülüne layık görülen Rektör Günaydının, 29-30 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası Kalite Kongresinde ödülünü almak üzere İsviçrenin Cenevre kentine davet edildiği belirtildi.
     117 ülkeden çok sayıda kurum ve kuruluşu kapsayan Business Initiative Derections Organizasyonunun bu yıl 37incisi düzenlenen Uluslararası Kalite Yıldız Ödülünün dünya çapında bir geçerlilik ve öneme sahip olduğu kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:
     İkinci davet ise Avrupa İş Konseyi (EBA) tarafından yapıldı. Yılın En İyi Rektörü adayı olarak belirleyen Avrupa İş Konseyi, Rektör Günaydını 25-27 Ekim tarihlerinde Oxfordda yapılacak ödül törenine davet etti. Ulusal eğitim ve öğretime büyük katkılar yapan, farklı ülkelerdeki saygın ve dikkat çeken eğitim kurumlarının ve çağdaş liderlerin belirlenmesi amacıyla Avrupa İş Konseyi Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan kamuoyu araştırması neticesinde Gümüşhane Üniversitesi dünya eğitiminin en iyi temsilcilerinden biri olarak seçildi.
     Ödül töreninde çok sayıda liderin bir araya geldiği vurgulanan davet mektubunda, temiz itibarı, dinamik gelişimi ve sürdürülebilir bilimsel başarıları nedeniyle Gümüşhane Üniversitesi eğitim alanında En İyi Yatırım Ödülüne, Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın ise Yılın En İyi Rektörü ödülüne Socrates Aday Belirleme Komitesi tarafından aday gösterilmiştir.
     Açıklamada, Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydının programının durumuna göre bu ödül törenlerine katılacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber GÜ Rektör Günaydına iki uluslararası ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER