GÜBRETAŞ, Eken de Kazanıyor Biçen de

GÜBRETAŞ, Eken de Kazanıyor Biçen de ödül töreni -GÜBRETAŞ Genel Müdürü Balta: -2013 yılında 1 milyon 650 bin ton gübre satışı hedefimiz var


TEKİRDAĞ (A.A) - Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (GÜBRETAŞ) Genel Müdürü Osman Balta, 2013 yılında 1 milyon 650 bin ton gübre satışı hedefimiz var dedi.
     GÜBRETAŞın 60. yılı anısına geçen yıl düzenlenen GÜBRETAŞla Eken de Kazanıyor Biçen de satış kampanyasında Trakya Bölgesinde hediye kazanan talihlilere ödülleri törenle verildi.
     Balta, Tekirdağdaki bir otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiyedeki 81 ilden 61ine hediye gönderdiklerini ifade ederek, Türkiyenin hemen hemen bütün illerine hediye göndermiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
     Kadın çiftçilerin kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini anlatan Balta, şu bilgileri aktardı:
     Hediyelerimizin yaklaşık yüzde 10u kadın çiftçilerimize gitmiş oldu. Hanımlarımız artık tarımla çok daha yakından ilgileniyor. Bu da bizi memnun ediyor. Bundan sonra da GÜBRETAŞ, çiftçileriyle, bayileriyle, pazardaki payını daha fazla artırarak, pazardaki etkinliğini yükselen bir trendle devam ettirecek.
    
     -GÜBRETAŞ, Türk çiftçisiyle büyüdü-
    
     GÜBRETAŞın, 1952den günümüze Türkiyede tarım sektöründe hizmet verdiğini hatırlatan Balta, verimliliği artırmaya yönelik faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.
     Balta, şunları kaydetti:
     Pazardaki payımız, yüzde 13lerden yüzde 30lara gelmiş durumda. Tabii ki Türk çiftçisinin bunda çok önemli bir payı var. GÜBRETAŞ, Türk çiftçisiyle büyüdü. Satışımızı ve cirolarımızı inşallah artıracağız. Her yıl bir önceki yılın önüne geçiyoruz. Geçen yıl 1 milyon 550 bin ton gübre satışı gerçekleştirdik. Bu yıl ise 1 milyon 650 bin ton gübre satışı hedefimiz var. Geldiğimiz üç ayda bu rakamları yakalayacağımızı tahmin ediyoruz.
     Öte yandan, satış kampanyasına katılarak hediye kazanan Trakya Bölgesindeki 26 talihliye ödülleri, Genel Müdür Balta, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Babacan ve öteki yetkililer tarafından verildi.
    
     Muhabir: Ergin Akgün/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber GÜBRETAŞ, Eken de Kazanıyor Biçen de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER