Gülşehirde terör konulu seminer düzenlendi

Gülşehirde terör konulu seminer düzenlendi


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan terör konulu seminer Gülşehirde yapıldı.
     İl Emniyet Müdürlüğü ile Gülşehir Emniyet Müdürlüğü ve Gülşehir Meslek Yüksekokulunca Belinay Düğün Salonunda gerçekleştirilen seminere, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdür Mahmut Güven, Gülşehir Emniyet Müdürü Ramazan Coşkun, Gülşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehtap Aracı ve çok sayıda öğrenci katıldı.
     Sinevizyon eşliğinde terörün ne olduğu, ortaya çıkışı ve örgüt üyeliğine gidiş yolunda yapılan yanlışların anlatıldığı seminer, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.
     Öğrenciler tarafından Çanakkale adlı gösterinin sergilenmesinden sonra konuşmalara geçildi.
     Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü Güven, burada yaptığı konuşmada, terörün en büyük sermayesinin kandırılmış gençler olduğunu ifade ederek, terörün oluşumu ve tahribatı hakkında genel bilgi verdi.
     Terör örgütlerinin, iç ve dış kaynaklardan destek alarak eğitim yuvalarındaki gençleri kendi amaçları doğrultusunda insan kaynağı olarak kullanmaya çalıştığına dikkat çeken Güven, gençlerin bu tuzağa düşmemelerini istedi.
     Gülşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan terörün ne olduğu konulu slayt gösterisi izletildi.
     Gülşehir Emniyet Müdürü Ramazan Coşkun da, illegal yasa dışı terör örgütlerinin insana, özellikle geçlere insan gözü ile bakmadığını belirterek, bu kötü emellere sahip olanların gençleri emelleri doğrultusunda kullandığının altını çizdi.
     İnsanların özellikle gençlerin hata yaparak bu tuzaklara düştüğünü dile getiren Coşkun, önemli olanın pişman olup geri dönmek olduğunu söyledi.
     Coşkun, Gülşehir Meslek Yüksekokulu yöneticileriyle sürekli irtibattayız. Gülşehirde eğitim öğretime devam eden öğrencilerin sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Bir sorunla karşılaşan öğrenci mutlaka bize ulaşsın. Emniyet Müdürlüğü olarak sorunlara çözüm üretmek için elimizden geleni yaparız. Gülşehir Emniyet Müdürlüğünün kapısı her zamana herkese açıktır. Özellikle öğrencilere dedi.
    
     Muhabir: Dilaver Can
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Gülşehirde terör konulu seminer düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER