Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Rizede:

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Rizede: -Yazıcı, Akıllı Kent Projesinin açılış törenine katıldı, Çaykur Rizespor Kulübünü de ziyaret etti


RİZE (A.A) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akıllı Kent Projesinin açılışını yaptı.
     Bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Rizede bulunan Bakan Yazıcı, Rize Belediye Başkanlığında Akıllı Kent Projesinin hizmete girmesi için düzenlenen törene katıldı.
     Açılış kurdelesini keserek, belediye binasında oluşturulan proje merkezini gezen Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcıdan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Daha sonra Çaykur Rizesporun Mehmet Cengiz Sosyal Tesislerine giden Yazıcı, burada Teknik Direktör Mustafa Denizli ve yöneticilerle bir araya geldi.
     Çaykur Rizesporun bu sezon Süper Lige çıkacağına inandıkları belirten Yazıcı, "Mustafa Denizli takıma büyük farklılık kazandırdı. Tabi ki bu da onun deneyim ve tecrübesinden kaynaklanıyor. O nedenle çok büyük bir avantajımız var. Ümit ediyorum ki lig sonunda ipi göğüsleyerek Süper Lige yükseleceklerdir. Bu anlamda ben hocamıza ve takıma başarılar diliyorum" dedi.
     Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Mustafa Denizli ise başarının yanı sıra centilmenlikleriyle de örnek olmayı istediklerini söyledi.
     Sezon sonunda başarılı olacaklarına inandıklarını vurgulayan Denizli, "Karadenizin sahilinde herkes tarafından takdir görmek için çabalıyoruz. Girdiğimiz bu yolda adımlarımızı çok sağlam atıyoruz. Başarı olup Süper Lige yükselmek için mücadele ediyoruz. Yakaladığımız bir şans var, bunu da sonuna kadar bırakmak istemiyoruz" diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Denizli, futbolcuların imzaladığı formayı Yazıcıya hediye etti.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı - Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Rizede: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER