Gümüşhanede bayram önlemleri

Gümüşhanede bayram önlemleri


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhanede Ramazan Bayramı süresince önlemlerin alındığı bildirildi.
     Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, bayram süresince vatandaşların köylerine ulaşımında karşılaşacakları olumsuzluk ve olumsuz hava şartlarına karşı ekiplerin hazır bekletileceğini belirtti.
     Vatandaşların köyleriyle olan ulaşımlarında herhangi bir olumsuzluk meydana gelmemesi için gerekli tüm önlemleri aldıklarını vurgulayan Akdoğan, şunları kaydetti:
     Bayram tatili boyunca etkili yağış beklenmiyor, fakat özellikle gurbetçilerin akın edeceği köy yollarında olası bir aksaklığa karşı ekiplerimiz hazırda bekleyecek. Vatandaşlarımız 24 saat boyunca 0 456 213 10 31, 213 10 34 ve 213 13 32 numaralı telefonlardan bize ulaşabilir. Bayramlar ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, akraba, dost ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz, yetim ve yoksulların sevindirildiği, misafir ikramlarının çoğaldığı özel günlerdir. İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramının ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir/Zafer Sel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gümüşhanede bayram önlemleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER