Gümüşhanede gençlik merkezi ve spor kompleksi

Gümüşhanede gençlik merkezi ve spor kompleksi yapılacak


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhanede kullanılmayan Atatürk Stadının bulunduğu alana, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce gençlik merkezi, spor kompleksi ve spor alanları yapılacağı bildirildi.
     Vali Yusuf Mayda, yaptığı açıklamada, insanların serbest zamanlarında kullandıkları açık ya da kapalı spor etkinlik alanlarının, kentin fiziksel dokusunu dengeleyen ve şehir için önemli işlevler taşıyan alanlar olduğunu belirtti.
     Karaer Mahallesinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü adına tapu kaydı bulunan Atatürk Stadının hukuki sorunlarının halledildiğini ifade eden Mayda, 7 bin 183,92 metrekarelik arsa üzerine gençlik merkezi, spor kompleksi ve spor alanları yapılması amacıyla genel müdürlükten gelen teknik elamanların yerinde incelemede bulunduğunu söyledi.
     Arsayla ilgili diğer kurum ve kuruluşların yerelde yapması gereken çalışmalar tamamlandıktan sonra projenin en kısa sürede hayata geçirileceğini kaydeden Vali Mayda, Gençlik ve Spor Bakanlığının "Yüzme Havuzu Olmayan İl Kalmayacak" projesi kapsamında Karşıyaka Mahallesinde 5 bin 822,15 metrekarelik arsa üzerine kapalı yüzme havuzu yapılacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Engin Doğru
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhanede gençlik merkezi ve spor kompleksi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER