Gümüşhanede kış

Gümüşhanede kış -Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle maddi hasarlı kazaların yaşandığı Gümüşhane-Trabzon karayolu 1,5 saat ulaşıma kapandı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle maddi hasarlı kazaların meydana geldiği Gümüşhane-Trabzon karayolu, 1,5 saat ulaşıma kapandı.
     Gümüşhanede etkili olan kar yağışı ve soğuk hava sebebiyle Gümüşhane-Trabzon karayolu, 40. kilometredeki Pervanlar mevkisinde buzlanma meydana geldi. Kayan bazı araçların birbirine çarparak maddi hasarlı kazalara neden olduğu karayolu, 1,5 saat ulaşıma kapandı.
     Karayolları ekiplerince yürütülen çalışma sonucu yol, tek şeritten kontrollü olarak ulaşıma açıldı.
     Karayolunda seyir halinde bulunan ve araçların kayarak birbirine çarpmasına tanık olan Recep Eryusuf, Trabzondan Gümüşhaneye dönerken arkalarından birkaç tır geldiğini belirterek, En arkadaki tır bizi sollayarak kaymaya başladı. Kaçacak yerimiz yoktu. Tır kayarak yolu tamamen kapattı. Gümüşhane tarafından gelen bir araç da duramayarak yolu kapatan tıra, diğeri de bu araca çarptı. Çok şükür yaralanan yok. Karayolları ekipleri uzun uğraş sonucunda yolu tek yönlü ulaşıma açtılar dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Gümüşhanede kış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER