Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: Kemaliye

Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: Kemaliye Camisindeki revakların yıkım kararı, sadece belediye tarafından alınmış bir karar değildir


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, merkezde bulunan Kemaliye Camisindeki revakların yıkım kararının, sadece belediye tarafından alınmış bir karar olmadığını bildirdi.
     Canlı, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında, Kemaliye Camisinde yıkım başlıklı haberlerin yer aldığını belirterek, şunları kaydetti:
     Kemaliye Camisi ile alakalı verilmiş olan mevcut mahkeme kararına istinaden Valimizin, şahsımın, Vakıflar Bölge Müdürlüğünün, Müftümüzün, AK Parti İl Başkanı ve aynı zamanda cami dernek Başkanı Ercan Çimen ile cami dernek yöneticisi Naim Ağaçın katılımlarıyla, Valimizin başkanlığında yapmış olduğumuz toplantı neticesinde mevcut yapının mahkeme kararına istinaden yıkılarak uygun bir şekilde daha hafif bir malzeme kullanılarak aynı projenin devam etmesi, toplantıya katılan tüm katılımcıların ortak görüşüyle karara bağlanmıştır.
     Karar doğrultusunda mevcut yapının belediye tarafından yıkılmasının uygun görüldüğünü ifade eden Canlı, şöyle devam etti:
     Belediyemiz de bu sorumluluktan kaçmayarak karar doğrultusunda hareket etmiştir. Ayrıca daha sonra proje belediyemiz tarafından yenilenerek yapılmış ve şehrimizi ziyarete gelen Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir Bozdağa sunularak, ilgililerden gereken destek istenmiştir. Revakların yıkım kararı sadece belediye tarafından alınmış bir karar değildir. Bu konunun şahsıma mal edilmesini kabul etmiyor ve doğru bulmuyorum. Gümüşhane Belediyesi olarak ilimizde yapılan her hizmete güzellik katmak ve destek vermek asli görevimizdir.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: Kemaliye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER