Gümüşhane Valisi Mayda, üniversite öğrencileri ile

Gümüşhane Valisi Mayda, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, üniversite öğrencileri ile sohbet toplantısı düzenledi.
     Vali Mayda, beraberindeki Vali Yardımcısı Armağan Önal, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, YURTKUR Müdürü Süleyman Turhan ile birlikte yurtları ziyaret ederek, öğrencilerle görüştü.
     Kendi öğrencilik dönemlerine göre yurtlarda çok mesafe alındığını belirten Mayda, Hem kalınan odaların kalitesi hem de öğrenci sayısı itibariyle daha avantajlısınız. Gönül ister ki bu tür imkanlar daha fazla olsun. Sizlerin huzur içinde sadece ders kaygısında olabilmeniz için elden gelen gayreti gösteriyoruz dedi.
     Mayda, Tekkede bulunan Tekke Yatılı Bölge İlköğretim Okulunun 600 kişilik öğrenci yurdunu YURTKURa devretmeyi planladıklarını vurgulayarak, TEDAŞtan Özel İdaremize devredilen binamızı öğrencilerimize tahsis ettik. 592 öğrencimizi orada barındırıyoruz. 750 kişilik yurt inşaatımız devam ediyor diye konuştu.
     Yurtlarda öğrenciler için olabilecek bütün imkanların sağlandığına dikkati çeken Mayda, şunları kaydetti:
     Geleceğin Türkiyesi sizi bekliyor. İstiyoruz ki donanım yönüyle iyi, ülke sevgisiyle yetişmiş, olduğumuz düzeyden daha ileriye gidebilmemiz için gayret gösteren insanlar olun. İdare olarak sizlerin her türlü ihtiyaç ve sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz dedi.
     YURTKUR Müdürü Süleyman Turhan, Gümüşhane kent merkezinde 2 bin 18 öğrenciyi barındırdıklarını belirtti.
    
     Muhabir: Osman Yetim
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Gümüşhane Valisi Mayda, üniversite öğrencileri ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER