Güney Adanaya ASKİden dev yatırım

Güney Adanaya ASKİden dev yatırım


ADANA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Adananın güney mahallelerine dev altyapı yatırımına başladı.
     Hadırlı Mahallesi Atatürk Caddesi ile Mıdık Mahallesi Şehit Turgay Orhan Caddesinde başlayan çalışmaları denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksizden bilgi aldı.
     Küreksiz, deşarj hattından başlayan çalışmaların Mıdık Mahallesi Şehit Turgay Orhan Caddesinde devam ettiğini, Hadırlı Mahallesinde başlayan çalışmaların da Atatürk Caddesine doğru sürdürüldüğünü beliterek, Çalışmalar iki koldan devam ediyor. Toplam 5 kilometre uzunluğunda yağmur suyu ile kanalizasyon hattı döşeniyor. 180 günde tamamlanacak proje ile yağmur suyu ve kanalizasyon ayrı ayrı tahliye edilecek. Böylece bu yatırımla güney mahallelerinin altyapı sorunu çözülmüş olacak dedi.
     Aldırmaz da, ASKİnin önemli yatırımlarla Adananın altyapı sorununa çözüm getirdiğini belirterek, Buradaki çalışmalar tamamlandığında Adanamızın güney mahallelerine önemli bir hizmet getirilmiş olacak. Yıllardır ihmal edilen bu mahallelerde altyapı sorununu çözmüş olacağız. ASKİ yaptığı başarılı çalışmalarla Adanalının taktirini kazanıyor. Ben de fedakarca çalışan arkadaşlarımı kutluyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Güney Adanaya ASKİden dev yatırım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER