Güney Marmara sağanak geçişle serinleyecek

Güney Marmara sağanak geçişle serinleyecek -Balıkesir ile Bursanın bir bölümünde yarın etkili olacak gök gürültülü sağanak yağışla hava sıcaklıklarında 5 derecelik düşüş olacak


BURSA (A.A) - Balıkesir ile Bursanın bir bölümünde yarın etkili olacak gök gürültülü sağanak yağışla, hava sıcaklıklarında 5 derecelik düşüş olacak.
     AA muhabirinin Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, Güney Marmara, haftanın en sıcak ve bunaltıcı gününü, bugün yaşayacak ve sıcaklıklar 35 derece civarında seyredecek.
     Bölgede yarın etkili olacak sağanak geçiş, hissedilir derecede serinleme sağlayacak. Balıkesir ve Bursanın bir bölümünde beklenen gök gürültülü sağanak yağış, hava sıcaklıklarını 5 derece düşürecek.
     Balıkesirin Bandırma ve Erdeki içine alan kuzey bölümlerinde daha etkili olması beklenen yağışlar, akşama doğru etkisini kaybedecek, ancak yaratacağı serinlik sürecek.
     Bugün 34-35 derece olarak beklenen hava sıcaklığı Balıkesir ve Bursada 29-30 dereceye kadar gerilerken, ayın son günlerinde 30-33 derece arasında seyredecek.
    
     Muhabir : Zafer Akpınar
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Güney Marmara sağanak geçişle serinleyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER