Güvenlik sorunları Danışma Kurulu ile çözülüyor

Güvenlik sorunları Danışma Kurulu ile çözülüyor -Kırşehirin güvenliğine ilişkin sorunları yerel düzeyde tespit ederek çözmek amacıyla oluşturulan Toplum Destekli Polislik Kent Güvenlik Danışma Kurulunun ikinci toplantısı gerçekleş


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehirin güvenliğine ilişkin sorunları yerel düzeyde tespit ederek çözmek amacıyla oluşturulan Toplum Destekli Polislik Kent Güvenliği Danışma Kurulunun ikinci toplantısı gerçekleştirildi.
     Vali Yardımcısı Alaaddin Serdar Polat Başkanlığında İl Emniyet Müdürlüğü binasında yapılan toplantıda, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Erdal Özbek tarafından gündem maddeleri ile ilgili sunum yapıldı.
     İlin genel güvenliğini doğrudan veya dolaylı olarak etkileyen problemler ele alınarak, yapılması düşünülen eğitici, öğretici, bilgilendirici ve bilinçlendirici projelerin hayata geçirilmesi için ortak irade sergilenmesi benimsendi.
     Danışma Kurulu toplantısına, Kırşehir Belediyesi, emniyet, milli eğitim, sağlık, aile ve sosyal Politikalar müdürlükleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası, Ahi Evran Üniversitesi yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Güvenlik sorunları Danışma Kurulu ile çözülüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER