Hakkaride okul sporları bilgilendirme toplantısı yapıldı

Hakkaride okul sporları bilgilendirme toplantısı yapıldı


HAKKARİ (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 2012-2013 eğitim öğretim yılında okullarda yapacağı çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.
     Atatürk Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, iki bakanlığın ortaklaşa organize ettiği okul sporları müsabakalarına bu yıl erken yayınlanan müsabaka talimatı ile daha büyük bir katılım beklediklerini söyledi.
     Okul idareleri ve beden eğitim öğretmenlerinden, okul sporlarına katkı sağlamalarını isteyen Güldal, Beden eğitimi öğretmenlerimiz yetenekli ve gelecek vaat eden sporcu öğrencileri, ilgili branş antrenörlerine teslim ederek, gelecekte spor altyapısına büyük bir hizmet etmiş olacak. Ayrıca imkanlar doğrultusunda okullara malzeme yardımında bulunacağız dedi.
     Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şerafettin Şaraçoğlu ise, hazırladıkları proje kapsamında okulların malzeme sıkıntısını kısmen de olsa karşılamayı planladıklarını söyledi.
     Okullar arası voleybol, basketbol, futbol, badminton ve tenis müsabakalarının kasım ayında yapılacağı belirtildi.
     Toplantıya, Okul Sporları İl Temsilcisi Nurettin Özdemir, Sportif Eğitim Uzmanı Hekim Demirci, okulların idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.
    
     Muhabir: Nevzat Taş / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Hakkaride okul sporları bilgilendirme toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER