Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -Saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Çiftçinin İzmirdeki baba evinde hüzün yaşanıyor -Geçen hafta pazar günü İzmirde nişanlanan şehidin, saldırıdan 4 gün önce yeniden birliğine katıldığı öğrenild


İZMİR (A.A) - Hakkari-Çukurca karayolunda askeri birliğin geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Çiftçinin (24), İzmirdeki baba evinde hüzün yaşanıyor.
     Uzman Çavuş Çiftçinin Karabağlar ilçesi Ünaltay Mahallesinde yaşayan annesi Döndü ve babası Satılmış Çiftçiye evlatlarının şahadet haberi askeri yetkililer tarafından verildi.
     Acı haberin duyulmasının ardından şehit ailesinin yaşadığı sokaktaki evlere Türk bayrakları asıldı. Acılı aile, evlerinde taziyeleri kabul etmeye başladı.
    
     -Geçen hafta nişanlanmış-
    
     Şehit Uzman Çavuş Mehmet Çiftçinin, Türk Silahlı Kuvvetlerinde 3 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı ve Hakkarinin ilk görev yeri olduğu belirtildi.
     Geçen hafta izinli olarak İzmire geldiği 9 Eylülde nişanlandığı öğrenilen şehidin, saldırıdan 4 gün önce yeniden Hakkariye dönerek birliğine katıldığı öğrenildi.
     Bu arada, şehidin, diyaliz hastası annesi Döndü Çiftçi ile ilgilenebilmek için bir süre önce İzmirde görevlendirilmesi talebiyle başvuruda bulunduğu bildirildi.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER