Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -Çanakkalede bir kişi, saldırıyı protesto etti -Lapseki ilçesinde şehitler için sela verildi


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkalede bir kişi, Hakkarinin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısını protesto etti.
     Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önüne gelen Mesut Çetin, üzerinde Türk Bayrağı bulunan tişört giyerek pankart açtı.
     Şehitler ölmez, vatan bölünmez şeklinde slogan atan Çetin, yaşanan terör saldırısının ardından böyle bir protesto yapmaya karar verdiğini söyledi.
     Terör örgütüne karşı yürütülen mücadelede bugün 8 Mehmetçiğin şehit olduğunu öğrendiğini ifade eden Çetin, Ben de bu olaya tepki olarak tek başıma protesto yapıyorum. Bu mücadelede kahraman Mehmetçiklerimiz şehit olmuştur. Bu durum benim içimde çok büyük bir yara olarak her zaman kalacaktır. Kahraman Mehmetçiklerimizi Çanakkaleden saygı, sevgi ve şükranla anıyorum dedi.
     Üzerinde 57. Alay Anıtının fotoğrafın yer aldığı pankart açan Çetinin protestosu çevreden geçen vatandaşlarda alkışlanarak desteklendi.
     Bu arada Lapseki ilçesinde de müftülük tarafından camilerden şehitler için sela verildi.
     İlçe Müftüsü Remzi Karadoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit olan 8 asker için vatandaşlardan kendilerine gelen talep üzerine ilçe merkezi ve beldelerde bulunan camilerden sela verildiğini söyledi.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER