Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı


KAYSERİ (A.A) - Hakkarinin Dağlıca bölgesinde meydana gelen hain terör saldırısına Kayserideki birçok kesimden tepki ve baş sağlığı mesajı geldi.
     Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy yazılı olarak yaptığı açıklamada, Hain PKK saldırısıyla can veren evlatlarımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Allah hepimize sabırlar versin. Hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Kederli ailelerine sabır dilerken, tüm milletimize baş sağlığı diliyorum dedi.
     Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Ülger ise Son iki günde önce Hatayın Belen ilçesinde 1, dün de Hakkari Dağlıca-da yaşanan terör saldırısı sonucu 8 Mehmetçiğimiz şehit olmuş 18 Mehmetçiğimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize rahmet, ailelerine ve Milletimize baş sağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz ifadelerini kullandı.
     Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Mehmetbeyoğluda, Bu sabah Dağlıca-ya yapılan hain saldırı, Türkiye-nin birliğine, bütünlüğüne ve kardeşliğine yapılmıştır. Hepimize derinden üzüntü vermektedir. Ülke olarak acımız büyüktür. Terörün en kısa zamanda sona ermesini umut ediyor, şehitlerimize Allah-tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER