Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -Şehit Samet Bütünün babası Şevket Bütün: -Bu ilk şehit değil ama son olmasını istiyoruz. Vatan sağ olsun, bayrak sağ olsun


KONYA (A.A) - Hakkarinin Yüksekova ilçesinde şehit olan Ulaştırma Er Samet Bütünün babası Şevket Bütün, Bu ilk şehit değil ama son olmasını istiyoruz. Vatan sağ olsun, bayrak sağ olsun dedi.
     Merkez Selçuklu ilçesi Sakarya Mahallesinde Türk bayraklarıyla donatılan şehidin baba evinde, şehidin yakınları taziyeleri kabul ediyor.
     Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şehidin babası Bütün, kendisinin haberi televizyondan öğrendiğini, 10 dakika sonra da olaydan önceden haberdar olan ancak kendisine söyleyemeyen akrabalarının eve gelmeye başladıklarını söyledi.
     Olayın hemen ardından akrabaları ile askeri ve sivil yetkililerin hep yanlarında olduğunu ve acılarını paylaştığını vurgulayan Bütün, şöyle devam etti:
     Bu ilk şehit değil ama son olmasını istiyoruz. Vatan sağ olsun, bayrak sağ olsun. Oğluma, İzin yapmayı düşünmüyor musun- diye sorduğumda, Ben buradan çıkarsam bir daha geri dönemem. İnşallah bitirip geleceğim diyordu. Belki kendisi bazı şeyleri sezinliyordu ama bize hissettirmiyordu.
     Öte yandan, baba Bütünü Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve merkez ilçe belediye başkanları ziyaret etti.
    
     Muhabir : Metin Bolat / Mümin Altaş
     Yayıncı : Ahmet Kayır / A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER